Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Cistravel Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Sejur Piata de Craciun Budapesta si Tur de Viena
125 €
Brand
Sejur / Excursie
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Pretul de 125 euro/ pers. este valabil pentru achitare integrala pana la 01.10.2015!

Include Shopping Pandorf!

Perioada : 28.11.2015 - 01.12.2015

Ziua 1: Plecare din Bucuresti la ora 06:00 pe traseul Bucuresti – Pitesti – Rm. Valcea – Sibiu – Arad. Sosire in cursul serii. Optional, Croaziera cu cina pe Dunare cu Tur Budapesta by night in limba romana. Cazare Hotel 3* Budapesta.

Ziua 2 : Mic dejun. Tur de oras Budapesta panoramic si pietonal: Citadela, Catedrala Sfantul Stefan, Piata Milenara, Bulevardul Andrassy, Palatul Parlamentului, Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor, Palatul Regal. Dupa turul de oras, plimbare pietonala pe „Ringul mic” al Budapestei, intr-o zona pietonala renumita pentru magazinele si cafenelele sale luxoase, care pastreaza inca frumusetea si spiritul „imperial” al vremurilor. Continuam apoi cu Vizitarea Pietei de Craciun in zona Vorosmarty Ter, in centrul orasului. De ani de zile Budapesta concureaza cu Viena din punct de vedere al frumusetii si diversitatii Pietelor de Craciun. Un tur prin Piata de Craciun din Budapesta si o plimbare pe faleza Dunarii reprezinta o experienta incantatoare. Cazare Hotel 3* Budapesta.

Ziua 3 : Mic dejun. Optional, Excursie de o zi la Viena cu oprire la Pandorf. Tur oras Viena cu autocarul – Podul Aspern, Observatorul Astronomic “Urania”, Casa de Economii a Postei, Resedinta Guvernamentala si statuia Radetski, si pietonal – Opera, Muzeul National de Istorie a Artei, Muzeul de Istorie Naturala, Parlamentul, Primaria, Palatul Hofburg (exterior) si Catedrala Sf. Stefan (interior). Intoarcere la Budapesta. Seara, optional cina cu program folcloric si degustare de vin la Crama Borkatakomba. Cazare Hotel 3* Budapesta.

Ziua 4 : Mic dejun. Plecare spre tara, sosire in cursul serii in functie de conditiile de trafic si formalitatile vamale.

SERVICII INCLUSE:
- 3 nopti cazare in camere cu 2 – 3 locuri + mic dejun –Budapesta /Hotel 3*;
- transport cu autocar clasificat pentru transport international;
- tur oras Budapesta;
- ghid roman pe traseu;
- vizitele incluse in program;

SERVICII NEINCLUSE:
- intrarile la obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si ghizii pentru acestea;
- asigurarea medicala;
- excursiile optionale : Croaziera cu cina pe Dunare cu Tur Budapesta by night in Limba Romana (35 €/persoana) // excursie de o zi la Viena (35 €/persoana) // Crama Borkatakomba (35 €/persoana);
- alte servicii decat cele mentionate.

Grup minim: 40 platitori. Pentru un grup mai mic de 40 persoane pretul se recalculeaza.

Acte necesare: Carte de identitate sau pasaport valabil minim 6 luni de la data plecarii.

www.cistravel.ro sectiune OFERTE
Din Gura in Gura